Nellie-005.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Nellie van den Berg. 

Door middel van deze website ‘Via Amoris’ en via coaching, trainingen, healing, massage, mantra zingen en stembevrijding geef ik door wat ik zelf heb ervaren op het gebied van hooggevoeligheid en bewustwording.

Na mijn studie accountancy gevolgd door 14 jaar werken in de financiële sector heb ik mijn baan opgezegd en mijn gevoel gevolgd in de dingen die ik ben gaan doen. Dit begon met het meehelpen op een basisschool en vervolgens het begeleiden van leerlingen op een school voor natuurlijk leren. Prachtige ervaringen.
Mijn eigen bewustwordingsproces ging een steeds grotere plek innemen en hierbij kwam mijn hooggevoeligheid naar voren.

Van jongs af aan heb ik angst ervaren, eerst diep weggestopt en later steeds bewuster: angst voor andere mensen, om me te laten zien en horen, dat ik niet goed genoeg ben, angst om vrij te leven, om op aarde te zijn en ook de angst voor liefde, m’n eigen kracht.
Het iedere keer opnieuw onder ogen durven zien en voelen van die angst én het bewustzijn dat dit niet is wie ik werkelijk ben heeft me geholpen om vrijer mezelf te zijn. Inmiddels ervaar ik dat ik mezelf kan dragen en durf daarom vrijer te leven; ik kom steeds meer thuis bij mezelf. 
Ik weet dat ik mijn eigen leven kan creëren en tegelijkertijd mag ik me laten leiden door het leven zelf. Steeds meer vanuit genieten leven, kijken wat zich aandient en welke beweging daar van binnenuit uit ontstaat en steeds minder willen bereiken. En daarin gaat mijn proces vanzelf door.

Een paar jaar geleden heb ik besloten mijn inzichten ook te delen in de ondernemerswereld, mijn oude werkterrein dus. Daarin alle ervaringen combinerend, de financieel-administratieve en die op het gebied van bewustzijn. Dit doe ik onder de naam: Nellie van den Berg, Financieel Bewust Ondernemen. Meer info daarover vind je op www.nellievandenberg.nl.

Vervolgens heb ik alle doelen en focus losgelaten en kwam het verlangen boven een plek te creëren waar mensen kunnen thuiskomen bij zichzelf. Ik heb me daarbij een beeld gevormd en dit vervolgens losgelaten; de vorm gaat vanzelf ontstaan. Sindsdien komen er op alle werkvlakken dingen naar me toe welke worden afgewisseld met periodes van leegte. Daarin zit de uitnodiging voor nog meer overgave en vertrouwen. 

Deze weg heeft me via De Vlierhof geleid naar InnEssense, een woon-werk-gemeenschap op landgoed Stokershorst met gastverblijven en workshopruimte. Hier organiseer ik Retraiteweken, mantrazingen en kan op veel vlakken mijn kwaliteiten inzetten.
Ik voel me dankbaar voor alle ervaringen, dankbaar voor steeds meer vrij mezelf Zijn.

Mijn bewustwordingsproces begon met de spiegel die mijn dochters mij voorhielden…..
Met dank aan en liefde voor hen.