mariametdoeken.jpg

Coaching, massage en healing

Via coaching kijk ik met je mee naar datgene dat jij inbrengt; naar de dingen waar je nu tegen aan loopt in je prive-leven of in je werk. Persoonlijke processen waar je alleen niet goed doorheen komt; situaties die je lastig vindt om mee om te gaan, of hoe je kunt omgaan met je (hoog)gevoeligheid.
In een coachingsgesprek kan ik je via mijn invoelend vermogen inzicht geven in de situatie of je proces. Daarmee krijg jij een handreiking om weer makkelijker verder te kunnen gaan.
Inzicht is het begin van verandering en groei!

Desgewenst kan dit gesprek aangevuld worden met of vervolgd worden door een ontspanningsmassage of een healing. Via een massage of healing kan datgene wat besproken is zich verdiepen in jou en het zal je proces versnellen.


Een ontspanningsmassage brengt je meer in contact met je lichaam, helpt om stress en vermoeidheid los te laten. Het geeft je meer energie.

Door mijn aanwezigheid en manier van werken komen je lichaam en geest in rust en balans.  

Na de massage voel je je rustig en ontspannen. Je hebt nieuwe energie. Je voelt de wijsheid om de situaties die je niet kunt veranderen te accepteren. Je voelt de kracht om voor jezelf te gaan staan waar dat nodig is. 

 

De massage wordt altijd voorafgegaan door een gesprek. Dat is om je hoofd leeg te maken en desgewenst te delen wat je bezighoudt. De massage kan dan dieper op je lichaam inwerken.   

Dit gesprek heb ik zelf ook nodig om me op jou af te stemmen. Hierdoor kan ik in de massage precies geven wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft en kun jij nog dieper ontspannen. 

Na afloop kun je nog even blijven nagenieten en wat drinken en eten.

Al met al duurt de massage ongeveer anderhalf uur.

 


Een healing bestaat uit een ontspannend, zittend ervaren van de energie die ik aan jou mag doorgeven. Hierbij wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam aangeraakt en in beweging gebracht.
Hierbij ga ik intuïtief te werk, benoem wat me invalt, gebruik soms klank en is er een wisselwerking met wat jij zelf aangeeft.

Een healing begint ook altijd met het delen van wat jou bezighoudt, zodat de healing dieper kan werken.

In overleg stellen we de bijdrage vast (afhankelijk van je draagkracht).


Ervaringen

Meerdere malen heb ik een healing van Nellie ontvangen.

Soms nam ze gewoon mijn acute hoofdpijn weg. Als ik geen directe klachten had, kreeg ik een aangenaam en ontspannen gevoel. Een innerlijke rust en acceptatie.

In de meeste gevallen werd de healing begeleid door een enkele simpele vragen, waarmee Nellie me gelijk naar mijn kern bracht.

 “Voel het maar” en “Het mag er zijn” zijn woorden die Nellie vaak gebruikt.  Nellie voelt zó vertrouwd en veilig dat emoties die ik (zelfs onbewust) weggestopte naar boven konden komen, zodat ze mogen helen. Aan alles is te voelen dat Nellie zelf doorleeft heeft waar ze anderen mee begeleidt.

Martin

 

Nellie has a very calming and grounding energy. It is possible to feel it by just being close or talking to her. When she did healing on me it felt very comforting for the body, mind and soul.

I felt like I was going trough some dark places too, but with her help it was soon possible to go back to stillness and now. 
I felt an amazing support system activating during the healing and I sense it is always present since. I am very grateful!

Liene