klavers.jpg

Overige activiteiten

Retraite week
1 - 5 juni en 22 - 26 juni

Is je leven in de afgelopen tijd nogal veranderd;
heb je te hard moeten werken en heb je behoefte aan rust en ontspanning;
ben je jezelf tegengekomen door alle veranderingen en behoefte aan bezinning op je huidige situatie;
wil je meer thuiskomen bij jezelf;
dan is een Retraiteweek bij InnEssense misschien iets voor jou!

Landgoed Stokershorst met bijbehorend bos en mooie omgeving is een prachtige plek om even afstand te nemen van je dagelijkse leven.

In deze week is er een programma met meditatie, yoga, zingen, dans, intuïtief schilderen, stilte, persoonlijke begeleiding en eventueel het meewerken in de tuin of keuken en vrije tijd.
De retraite geeft je de mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen en meer inzicht en duidelijkheid te krijgen over jouw leven. Na afloop zul je meer rust voelen en inspiratie om nieuwe stappen te zetten.

Deze week wordt begeleid door mij.

De gevraagde bijdrage is een all-inclusive bedrag voor overnachting, eten en alle workshops, met een speciaal aanbod voor de maand juni.
De bijdrage is dan voor een 1 persoons kamer slechts € 375.
Voor mensen met een minimum inkomen is in overleg een lagere prijs mogelijk.
De week begint maandagmiddag rond 15 uur en eindigt vrijdagmiddag na de lunch.

Informatie zie contact
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Financieel Bewust Ondernemen

Als je behoefte hebt aan meer rust en overzicht in je onderneming en meer ontspanning en plezier in je ondernemerschap kan het je helpen om bewust(er) te worden van je ondernemersdoel en je eigen handelen.
Mijn advies is erop gericht je zakelijke én persoonlijke inzicht in bedrijf en handelen te vergroten waardoor je je onderneming beter kunt sturen.
Ook ondersteun ik ondernemers bij het opzetten of uitvoeren van hun administratie.

Meer informatie hierover vind je op www.nellievandenberg.nl. Je kunt ook contact met me opnemen via mail of telefonisch.